Snoet (CJ)

29 juni 2020

Een half jaar geleden namen wij Snoet, die toen nog CJ heette, mee naar huis. Hij was toen nog een ontzettend klein ventje en vond het stiekem best wel spannend. Hij wende gelukkig al hartstikke snel aan zijn nieuwe huis, zijn nieuwe mensen en zijn nieuwe broer Dibbes. Hij schrikt ook steeds minder van onverwachte handen en geluiden.

Dibbes en Snoet spelen elke dag met elkaar en rennen dan achter elkaar door het huis heen. Gelukkig is er ook genoeg tijd om elkaar goed te verzorgen.

Snoet is gek op spelen, slapen, zachte kleedjes en de vensterbank. Daar zit hij elke dag lekker van het zonnetje te genieten en naar de vogels te kijken. Maar wat hij het allerfijnst vindt, is lekker eten. Waar zijn grote broer zijn neus nog wel eens ophaalt voor bepaald eten, gaat bij Snoet alles erin. Kip, vis, welk merk kattensnoepjes dan ook: Snoet vindt alles heerlijk.

Snoet is een zelfstandig ventje. Hij doet lekker zijn eigen ding overdag, maar hij komt elke dag ‘s ochtends met het opstaan en ‘s avonds als we gaan slapen altijd uitgebreid met ons knuffelen. En spinnen dat die dan doet.

We zijn heel blij dat jullie Snoet van de straat hebben weten te halen en dat hij bij ons terecht is gekomen.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!