Sam en Mees (Cas en Sam)

28 augustus 2023

Sam en Mees (Cas is ondertussen Mees gedoopt) doen het hartstikke goed hier. Ze eten goed, poepen veel!, spelen leuk met elkaar en met ons, en worden steeds meer knuffelig.

Mees was een stuk kleiner dan groter broer Sam toen ‘ie bij ons kwam. In het begin was hij ook veel voorzichtiger en langzamer met eten. Was een beetje een uitdaging om ervoor te zorgen dat Sam niet al zijn eten op at. Maar inmiddels laat hij dat niet meer gebeuren. Hij is nog steeds een stuk kleiner, maar hij laat zijn broer zijn eten niet meer afpakken. Ook in het spelen en stoeien is hij net zo fel als Sam.

Mees was voorzichtiger maar is nu echt een knuffelkontje. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en klimt nu ook op de bank voor knuffels. Sam is wat kieskeuriger. Hij bepaalt wanneer we hem mogen aaien. Is minder vaak. Maar we mogen ook weer niet te veel aandacht aan Mees geven 😆.

Sam is vooral op onderzoek uit! Hij wil weten wat in alle kasten zit, in alle hoeken en gaten. Ze kijken ook naar buiten met veel interesse, maar voor nu blijft het bij kijken. Zelf naar buiten gaan, wat ze graag willen, daar moeten ze nog even op wachten. Wij zijn heel blij met de komst van Sam en Mees. Ze doen het hartstikke goed, en denk dat zij ook blij zijn met hun nieuwe huisje.

Hartelijke groet

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!