Sabi (Wasabi)

23 december 2021

Wasabi, we noemen haar Sabi (maar ze reageert ook goed op poes) is inmiddels goed gewend.

In het begin kroop ze onder de kussens weg. Lag ze ons vanonder de kussens te bekijken. Ze moest ook aan de bak wennen. Plaste op de bank, misschien ook van de stress. Dat vonden we niet zo gezellig en fris. We hebben twee bakken neergezet, 1 om te plassen en 1 voor de grote boodschap. Dit heeft gewerkt. Mevrouw heeft dus twee toiletten… hahaha.

Ze mag ook al naar buiten. Haar ‘kompas’ is goed afgesteld, want ze weet haar huisje goed te vinden. Ze is de beste muizenvanger van de buurt. Die legt ze met trots op de deurmat neer. Ze houdt ook van spelen met balletjes, puzzelstukjes van de tafel meppen en de trappen op en af rennen. Dat op en af rennen doet ze bij voorkeur midden in de nacht. Haar favoriete slaapplekje is het bed van onze zoon. Maar ze ligt ook graag voor de haard te snurken. De kerstboom vindt Sabi stom. Besteedt ze geen enkele aandacht aan.

Wij zijn erg blij met Sabi, het is een hele lieve poes. Geen schootkat, maar wel een poes die graag gekriebeld en geaaid wil worden. We hopen dat ze ons ook wel leuk vindt..

Hartelijke groet van ons en van Sabi.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!