RONDLEIDINGENDAG 9 juni 2024

8 mei 2024

Op zondag 9 juni bent u van harte welkom tijdens een speciale rondleidingendag in ons hospitaal. Thema van deze dag is het belang van een testament en de mogelijkheid om goede doelen in uw testament op te nemen. Heeft u hier altijd al meer over willen weten én lijkt het u interessant om ons hospitaal van binnen te bekijken? Meld u dan aan!

We organiseren deze dag in samenwerking met notariskantoor Van Sprundel. Zij verzorgen een presentatie en zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Aansluitend volgt u een rondleiding door ons hospitaal bij een van onze enthousiaste vrijwilligers. Uiteraard staat de koffie, thee en iets lekkers voor u klaar. Een leuke, informatieve dag waar u vrijblijvend een kijkje kunt nemen achter de schermen van de dierenambulance en geïnformeerd wordt over nalaten. Bent u erbij?

Zondag 9 juni 2024 van 12:00 tot 16:00 uur is iedereen van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding in ons hospitaal. De rondleidingen zijn op inschrijving. Reserveer hier dus snel je gratis ticket! KLIK HIER VOOR HET RESERVEREN VAN JE TICKETS. Of stuur een e-mail naar Anouk Korporaal (a.korporaal@dierenambulancedenhaag.nl) om u aan te melden. Vermeld hierin uw voornaam, achternaam, met hoeveel personen u komt (inclusief uzelf) en of u deelneemt het blok van 13.00 tot 15.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur.

Neem een kijkje in onze kattenkamers, bij onze buitenbeestjes, bij de ambulances en nog veel meer. De rondleiding en presentatie duren met pauzes ongeveer 120 minuten.

Locatie: Oosterbeek 5, 2597 VJ Den Haag. Parkeren kan i.v.m. beperkte parkeergelegenheid buiten ons terrein op de Thérèse Schwartzestraat. Onze basis is vanuit de woonwijk +/- 6 minuten lopen. In het weekend kan je hier gratis parkeren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Anouk Korporaal via: a.korporaal@dierenambulancedenhaag.nl.

Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Vol = Vol. De koffie en thee staan klaar, tot dan!

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!