Rietje (Mittens)

17 februari 2023

Iets meer dan een jaar geleden heb ik bij jullie Rietje (destijds genaamd Mittens) geadopteerd.

Rietje was erg snel aangepast aan het huis. De andere kat aanwezig in het huis, Lieve, had eerst wel enigszins moeite met de nieuwe bewoonster. Ik heb Rietje de eerste anderhalve week in een andere kamer gehad, constant met een sok over haar heen gegaan en die weer voor Lieve neergelegd. Langzaam ging dat steeds beter, zijn ze samen gaan eten met een gesloten deur er tussen en uiteindelijk deuren open met een plexiglas scherm er tussen.

Na ongeveer anderhalve week voor het eerst samen geweest en sindsdien zijn het de beste vriendinnen. Lieve is inmiddels 6,5 jaar oud dus wel wat ouder dan Riet, maar ze spelen erg graag en Rietje leert erg veel van Lieve. Rietje is nog even brutaal en speels als dat ze bij de ambu was toen ze nog Mittens heette, ze geeft ook nog elke dag zoveel liefde en is een echt spinmonster.

Het huis heeft ze helemaal eigen gemaakt en ze heeft overal plekjes waar ze graag vertoeft en waar alleen zij kan komen. Ze is nog altijd even sociaal met iedereen en altijd heel erg nieuwsgierig. Ze ligt ook graag snachts in bed bij mij en Lieve en houdt onwijs van knuffelen. Ze is inmiddels ook wel wat groter geworden maar nog altijd wel een kleine opdonder haha!

Ben nog steeds erg blij dat ze bij ons is komen wonen en ondanks het feit dat ze niet kan praten laat ze in alles blijken ook erg blij te zijn in het huis. Bijgevoegd wat fotos van het afgelopen jaar.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!