Richie’s dromen (4 jr.)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Richie’s dromen (4 jr.)

Richie’s dromen (4 jr.)

18 november 2022

Dit dier is al geadopteerd!

* Kan met andere katten: nee
* Honden: hij lijkt wel OK te zijn met de honden hier
* Kinderen: 12+
* Huis met tuin
* Medicatie: nee
* Speciaal dieet: nee

Richie werd op straat gevonden met een grote wond in zijn nek. Het was niet helemaal duidelijk of dit kwam door een verwonding, of doordat hij zelf zijn nek had opengekrabd door jeuk. Het was in ieder geval duidelijk dat Richie hulp nodig had. Hij mocht met ons mee naar het hospitaal.

Volslanke vrolijkerd

In het begin vond Richie ons nog niet zo leuk. Al die verzorgers die hem vieze medicijnen gaven en zalf smeerden op de wonden in zijn nek, hij vond het maar niks. Maar dat veranderde al gauw. Als de verzorgers ‘s ochtends zijn kamer binnenkwamen, stond hij ze al enthousiast op te wachten. Want hij had inmiddels door dat het dan tijd was om te eten! En Richie is echt dol op eten. Iets te dol, want hij was wat aan de zware kant.

Rondrennen en spelen, dat is helemaal zijn ding!

Als Richie dan zijn ochtendhap binnen had, dan was het tijd om te spelen en te knuffelen. Ook daar had hij lol in. Toen hij zover was opgeknapt dat hij naar de losloopkamer mocht, was het helemaal feest voor Richie. Lekker rondrennen en spelen, dat is helemaal zijn ding! Vooral als we met een grote grasspriet aankomen, dan gaat hij helemaal los en rent er als een dolle achteraan. Richie vindt het ook heerlijk om in de buitenren te zitten. Hij zit dan in de krabpaal tevreden om zich heen te kijken. Wij denken dat hij dan droomt over zijn toekomstige huisje..

Richie is nu goed op gewicht en hoeft niet verder af te vallen. Er is wel een klein hartruisje bij hem geconstateerd, maar hier heeft hij helemaal geen last van en hij kan er gewoon oud mee worden.

Dromen

Richie droomt er nu van om lekker bij mensen in huis te gaan wonen die wel van een beetje gezelligheid houden. Bij Richie is het glas namelijk altijd halfvol. Hij is een heerlijke vrolijke flierefluiter die gewoon lekker van het leven wil genieten! En van een fijne tuin met een paar grassprieten om mee te spelen… we hopen zo dat Richie’s dromen snel uit gaan komen!

Richie is ongeveer 4 jaar oud, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil je kennis maken met Richie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Fotografie © Clara Mazèl en Agnes Ludwig

 

Dit dier is al geadopteerd!