Als je een BG’er wordt…

10 oktober 2020

Hoi lieve vrienden, hier Remy nog even….

Moet wel zeggen dat sinds de laatste keer de spanning tussen Liesje, Ramses en mijzelf enerzijds, en die nieuwe bewoner Boe anderzijds, zijn afgenomen. Eigenlijk heet dat zwart-witte ding Kiekeboe, ik weet het wel, maar dat krijg ik nog moeilijk uit mijn keel. En echt vertrouwen doen we die pony zeker nog niet.

Maar nu effe waar het om gaat: mij bereikte de vraag of ik een blog wilde bijhouden. Huh?? Eerst dacht ik ‘een trog schoonhouden’ of zoiets? Nou écht niet natuurlijk: daar heb ik personeel voor, dacht ik zo.

Maar nu begrijp ik het…. een beetje. Ik heb het overlegd met mijn verzorger en zei: ‘Eh ja, moet je luisteren, ik vertel wat ik denk, zie en zelf meemaak, of wat mijn vrienden meemaken natuurlijk!’ Maar dat was blijkbaar juist de bedoeling. Dus ik word nu een heuse blogger. En dan word ik dus: Ik, de soms toch wel wat verlegen Remy, een BG’er.. een echte Bekende Geit.

Enne, ik weet trouwens niet of er lezers zijn die daar op wachten. Maar wat jullie met mijn verhalen doen, dat zal me een peentje wezen. En nu we het toch over eten hebben, waar blijven mijn brokjes?

Dikke Mehhhhhhhh, Remy

Deel dit bericht!

Meer verhalen over het hospitaal

Help ons de dieren helpen!