Kitten Reggy: voorzichtig vriendje (geb. medio april)

16 augustus 2023

Dit dier is al geadopteerd!

• Kan met andere katten: ja, maar hij mag ook alleen
• Kinderen: 8+
• Huis met tuin of appartement met veilig afgenet balkon
• Medicatie: nee
• Speciaal dieet: nee

Reggy is een vriendelijk alert katertje, dat er eerst zeker van wil zijn dat de kust veilig is voor hij zijn hokje uit komt. Hij vindt de andere kittens in zijn kamer nog een beetje spannend, maar als hij in zijn hokje zit is hij lekker speels. Reggy heeft gewoon wat meer tijd nodig om te wennen, maar dan zal hij zeker laten zien dat hij ook een echt feestbeest is, net als alle andere kittens.

Wenperiode
Iedere kat moet na een plaatsing wennen aan een nieuw huis. Hij kan dan weer even terugvallen in angstig gedrag en zich verstoppen onder het bed of achter het gordijn. Eenmaal thuis raden we aan om Reggy eerst in een kleine kamer te laten wennen, zodat jullie elkaar goed kunnen leren kennen. Je kan hem het beste even laten bijkomen van de verhuizing. De kat geeft zelf aan wanneer hij relaxt is en klaar is om de rest van het huis te verkennen.

Wennen aan de andere kat
We raden altijd een rustige introductie aan met de al thuiswonende kat. Je kan hier meer over lezen op deze pagina
https://www.praktijkvoorkattengedrag.nl/aanschaf-en-opvoeding/de-introductie-van-een-nieuwe-kat/

Castreren
Castratie of sterilisatie vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren of castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je Reggy tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Reggy is medio april geboren. Hij is gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Reggy? Vul onderstaand formulier in. Voeg alsjeblieft zoveel mogelijk informatie toe over jouw huishouden en de tijd die je hebt om Reggy aandacht te geven.

Fotografie © Inge van der Meer

 

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!