Raúl en Mateo

28 december 2022

Mateo en Raúl zijn nu een paar daagjes bij mij en het gaat hartstikke goed met ze! Zondag kwam Mateo als eerste het reismandje aan en kort daarna volgde Raúl. Ze gingen samen op ontdekking in de woonkamer en dat ging goed totdat mijn vader en zijn vriendin thuis kwamen.

Dat was toch wel eng en ik was ze kwijt. Lichte paniek maar het bleek dat ze IN de bank waren geklommen. Dat kan kennelijk. Raúl’s puntje van zijn staart stak uit dus toen ik met een zaklamp onder de bank zat te zoeken wist ik dat ze in de bank zaten. Gelukkig kwamen ze er na een tijdje vanzelf uit. Ik heb op de bank in de woonkamer geslapen en Mateo kwam bij me liggen en Raúl durfde in de ochtend ook bij me te komen. Verder zijn ze heel speels en genieten ze geloof ik van de ruimte die ze hier hebben want ze rennen lekker achter elkaar aan en stoeien er flink op los. En als ze uitgeraasd zijn gaan ze gezellig bij elkaar liggen of dicht bij mij op de bank.. 🙂

 

 

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!