Ramses stelt zich voor

17 oktober 2020

Hallo vrienden, daar ben ik weer…..

Nou, ik ben wel een tikkie flabbergeitig over al die reacties betreffende dat bloggen hoor, dank jullie wel. Maar voordat ik binnenkort alle nieuwtjes en feitjes van de week ga vertellen, wil ik jullie eerst even mijn vrienden voorstellen. Het beste kunnen ze dat zelf doen, anders is er achteraf ongetwijfeld gemekker, dat ik het niet goed deed. Ramses staat bij me en popelt om te beginnen, dus ga je gang wolletje.

“Ja hoi iedereen….. ik moest me even voorstellen van Remy, flauwekul natuurlijk, het is nu al in zijn bol geslagen met z’n bloggie….. Maar vooruit! Ik heet 🐑 Ramses en ben, zegt men, een heideschaap. Maar meer voel ik me een vondeling schaap. Ooit gevonden in Nootdorp rond flats, in de zomer van 2019. Daar wou ik het maar bij laten, ik denk er niet graag aan terug. Trouwens, ik ben niet zo’n mekkeraar als die Remy hoor. Leuke gozer, maar af en toe een beetje te druk.

Ik heb het hier wel naar mijn zin, alhoewel een roedeltje soortgenoten zou uiteraard het einde zijn, denk ik zo. Ik sjok een beetje met die geiten mee, die zijn ergens ook wel tof. Ik heb mijn eigen plekje in de stal, en om toch wat in conditie te blijven, spar ik af en toe met wat spullen zoals het klikootje, een kruiwagentje of een aftands hanenhokje.

Soms komen er mensen op bezoek op het terrein, en bij ons. Die willen dan even pony aaien of geitje knuffelen. Niets voor mij uiteraard. Maar meestal is onbewogen ze aankijken genoeg. En anders beetje m’n kop met horentjes bukken en naar hun knieschijf staren, dan lopen ze maar door. Werkt top, joh! Hahahaha…..

Nou dat was het zo’n beetje, Mééé…… Mazzel.’’

Ja, hier Remy weer!
Tikkie sjeu loos verhaaltje zeg, althans wat ik er van hoorde. Want ik had het tussendoor weer druk, joh. Kwamen net, tijdens die one man show van Ramses, mensen binnen met papieren en meetlinten. En daar moest ik uiteraard effe nonchalant bij gaan staan. Ging over nieuwbouw hanen verblijven. Er blijkt nu geld genoeg binnen te zijn om te starten, dankzij jullie toppers!

Het fijne weet ik nog niet, daar moet ik nog achteraan. Verdorie, nou is Liesje hem ook nog gesmeerd, die durft weer niets te mekkeren zeker. Tis een lief kind, maar zo verlegen. Nou haar relaasje voor de volgende week dan maar.

Allemachtig, druk, druk, druk… ik heb zelfs geen tijd om te herkauwen. Pfffff, dat bloggen valt niet mee, zeg… Moet nog even wennen.

Dikke Mehhhhhhhh, Remy

Deel dit bericht!

Meer verhalen over het hospitaal

Help ons de dieren helpen!