Raffie (Raffle)

19 juli 2022

Wij hebben Raffel, wij hebben hem Raffie genoemd, nu bijna 3 weekjes geleden bij jullie opgehaald en wat is het een schat. Als ik een zoekfilter had mogen invullen dan vinkte hij alle hokjes aan.

Op dag 1 zouden we hem rustig aan moeten laten wennen aan zijn nieuwe woonsituatie. Hiervan was meneer niet gediend en hebben hem daarom eigenlijk direct los gelaten in huis. Nadat hij alle kamers had bekeken sprong hij op schoot, volgde er een kroel sessie en lag meneer helemaal relaxt op schoot te spinnen.

De dagen die volgden waren alsof hij al jaren bij ons was. Zo op zijn gemak dat hij was en is. Omdat hij (nog) niet naar buiten mag maar het mooie weer wel uitnodigde om lekker in de tuin te chillen, hebben we een riempje voor hem gekocht en oh wat vindt ‘ie dat fijn. Als het riempje uit de kast komt, komt hij al om het om te doen en rent dan bijna naar buiten. Zo leuk als je dan ziet hoe hij iedereen die hij tegen komt begroet. Tussen al het rennen, spelen en eten door vindt Raffie het heeeerlijk om te luieren. De foto’s spreken voor zich… hihi…

Bij deze bedankt voor de goede zorg die Raffie kreeg bij jullie toen dit nodig was en waardoor wij nu een super huisvriend mogen hebben.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!