Purrito is een ware houdini
 1. Home
 2.  » 
 3. Adoptiedieren
 4.  » Purrito is een ware houdini

Purrito is een ware houdini

5 mei 2021

 • Andere katten: nee
 • Kinderen: 10+
 • Huis met tuin
 • Medicatie: nee
 • Speciaal dieet: nee

Deze kater liep mank en was een bekende in de buurt. Hij liep er al twee jaar rond en kreeg soms wat eten van mensen. Hij was ongecastreerd en zat onder de wonden en abcessen. We hebben zijn wonden schoongemaakt en een kuur antibiotica gestart.

Houdini

Purrito had wat stress bij ons en gaf regelmatig over. Hij kreeg ook last van zijn darmen. Zijn wonden genazen voorspoedig, maar door de stress voelde hij zich gewoon niet lekker. Hij is erg onrustig bij ons en wandelt maar heen en weer. Purrito snakt naar rust en naar een eigen huisje.

In de losloopkamer is hij steeds zoekende naar dat ontsnap plekje. Zo vonden we hem al hoog op de verwarmingsbuizen. In het tussenhalletje en pas maar op als je een deur opent, want Purrito vliegt er doorheen. Het is belangrijk om, de eerste weken thuis, alles hermetisch af te sluiten. Deuren en bovenluikjes goed dicht te houden, totdat hij helemaal op zijn gemakje is en naar buiten mag. Want deze kater is een ware houdini en als hij gedurende de wenperiode thuis ontsnapt, is ‘ie weg.

Lekker bekkie

Zich laten onderzoeken door de dierenarts vindt Purrito niet leuk. Dat geknijp in zijn lijf: daar houdt hij niet van. Maar lekker kroelen wel hoor, daar is ‘ie best dol op. Waar hij ook erg dol op is, is een liquid snackie. Daar doet hij werkelijk alles voor. Wat dat betreft is Purretje een echt lekkerbekkie..

Deze kater is best wel een knuffel, maar ook een jongen die de vrijheid wil. Die vooral wil doen en laten wát en wanneer hij dat wil. Lekker op avontuur in een tuin en dan weer tevreden neerploffen op de bank. Om dan heerlijk gekroeld te worden of een leuk spelletje samen te doen. En dan vervolgens diep in dromenland te vallen. Zo ziet het ideale leven voor Purrito eruit….  Kan jij hem dat bieden?

Purrito is ongeveer 4 jaar oud, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Purrito? Bel ons op 070 3282828 tussen 11:00 en 16:00 of vul onderstaand formulier in.

Fotografie © Agnes Ludwig

 

 

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Purrito is een ware houdini

Wij helpen dieren in nood! 

 • met vervoer en opvang
 • van zieke, gewonde en gevonden dieren
 • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
 • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.