Puppy’s bevrijd uit auto

9 maart 2023

Wij kunnen altijd rekenen op de steun van hulpdiensten als de politie en de brandweer. Bij sommige klussen hebben we hun hulp hard nodig. Andersom kunnen zij natuurlijk op ons rekenen. Zo ook in dit geval, waar de politie twee puppy’s uit een auto had bevrijd. 

De puppy’s zaten schijnbaar al langere tijd in een auto in de Noordpolderstraat opgesloten. De politie heeft ze uit de auto bevrijd en mee naar het bureau genomen. Ambulancechauffeur Timothy ging de twee kleine dieren ophalen van het bureau.

Hoewel de hondjes in eerste instantie wat verlegen leken, hadden ze al snel de tijd van hun leven. Ze liepen los door het politiebureau en kregen van iedereen aandacht. Lekker rondrennen, aan schoenveters trekken en volop spelen. Chauffeur Timothy heeft de puppy’s naar het Haags Dierencentrum gebracht. Daar zijn ze in goede handen!

Foto’s: Ivar Gieles – Regio 15.

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

 

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!