Poppie, piepjong moedertje (geb. januari)

16 augustus 2023

Dit dier is al geadopteerd!

Ga je nog op vakantie en wil je pas erna adopteren? Kijk dan na je vakantie wie er nog een huisje zoekt…. We reserveren dieren niet.

• Kan met andere katten: ja
• Honden: nee
• Kinderen: 8+
• Huis met tuin
• Medicatie: nee
• Speciaal dieet: nee

Toen Poppie bij ons binnenkwam was meteen duidelijk dat dit jonge poesje een nestje had of net haar kittens had grootgebracht. Ze had dikke tepels, was erg mager en onrustig.

We hebben haar de tijd gegeven om bij te komen, met veel lekkere hapjes voor wat extra vet op de botjes. En veel liefde natuurlijk want dit poesje was echt nog veel te jong voor een nestje. Poppie is een lieve poes die graag buiten is en in de buitenren een lekker plekje zoekt om wat te soezen. Ze bekijkt ook nieuwsgierig wat er allemaal op het terrein gebeurt. Vriendelijk laat ze zich over haar koppie kriebelen door iedereen die langs de ren loopt. Poppie zoekt nu een veilig thuis bij lieve mensen bij wie ze nog even kitten mag zijn en die lastige periode uit haar jonge leventje kan vergeten.

Wenperiode
Iedere kat moet na een plaatsing wennen aan een nieuw huis. Hij kan dan weer even terugvallen in angstig gedrag en zich verstoppen onder het bed of achter het gordijn. Eenmaal thuis raden we aan om Poppie eerst in een kleine kamer te laten wennen, zodat jullie elkaar goed kunnen leren kennen. Je kan haar het beste even laten bijkomen van de verhuizing. De kat geeft zelf aan wanneer zij relaxt is en klaar is om de rest van het huis te verkennen.

Poppie is een maand of zeven oud. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Poppie? Vul onderstaand formulier in.

Fotografie © Clara Mazèl

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!