Sushi en Elvis (Poezie en Scooby)

18 december 2021

Al voordat ze kwamen werd er door onze kinderen hard nagedacht over nieuwe namen. Die van Scooby was snel gevonden. Omdat hij heel erg lijkt op zijn zus Elfi werd hij al gauw tot Elvis omgedoopt. Bij Poezie hebben we wat langer na moeten denken, maar zijn we dankzij mijn dochter op de naam Sushi uitgekomen.

Vanaf het moment dat de reismand open ging in ons huis ging Sushi meteen op ontdekkingstocht. Elvis was wat afwachtender en keek eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom. Maar al gauw ging hij zijn dappere zus achterna. Na een speurtochtje door de kamer, een kort slaapje en een bezoekje van hun opvangmama leken ze zich meteen thuis te voelen.

Ze zijn echt een hele gezellige toevoeging aan ons gezin en we genieten er enorm van om met ze te spelen en te kroelen en ook om ze samen los te zien gaan. Elke doos die het huis binnen komt is nieuw speelmateriaal. Helaas geldt hetzelfde voor de kerstboom. Qua opvoeding moeten we hier nog even aan de bak. Los van kerstbomen zijn ze prima opgevoed en weten ze kattenbak en krabpaal heel goed te vinden.

We zijn super blij met ze en met de fantastische verzorging die ze hebben gehad voordat ze bij ons kwamen. Hierdoor zijn het twee hele lieve, nieuwsgierige en aanhankelijke katjes waar we hopelijk nog heel lang voor mogen zorgen en van mogen genieten!

 

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!