Pluisje (Prinses Pluisie)

7 november 2018

Hallo allemaal,

Afgelopen vrijdag heb ik Haren Majesteit Prinses Pluisie, nu afgekort tot Pluisje, mee naar mijn huisje genomen!

Pluisje is ontzettend lief en leuk. Ze vermaakt zich, vanaf het begin dat ze er is, prima en heeft nog niet een keer lelijk gedaan. Kopjes geven, spinnen, rollebollen, heerlijk op schoot slapen, gekamd en vertroeteld worden, en een hapje en wat water op zijn tijd, is wat ze fijn vindt.

Ze is verder ook heel nieuwsgierig en graag bij me. Ook is ze enthousiast met haar vele grote (plafond-) krapbalen, waar ze vaak heerlijk hoog op een plank ligt of opgerold in een van de holletje ligt. Daarnaast wordt ze ook heel blij van het spelen met katten speelgoedjes. Ze heeft al een nieuw knisperend schildpadje gehad en de nepmuis met kattenkruid vindt ze ook helemaal geweldig! Ook rent ze graag achter balletjes aan.

Ze vindt mij ook lief, denk ik, als ik even weg ben geweest en terugkom, begroet ze me uitbundig door lief te miauwen en als ik ergens heenloop loopt ze vaak gezellig mee. Ook heeft ze af en toe hele gesprekken met mij. Kortom, het is een fantastisch lieve poes en ik ben superblij met haar….

Jullie bedankt voor al goede zorgen voor Pluisie!

Bijgaand nog een paar fotootjes van het Prinsesje.

Groet van een trotse poezenmoeder

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!