Ping Pong is de liefde zelf (5 jr.)
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Ping Pong is de liefde zelf (5 jr.)

Ping Pong is de liefde zelf (5 jr.)

8 augustus 2022

* Andere katten: nee
* Kinderen: 8+
* Huis met tuin
* Medicatie: nee
* Speciaal dieet: nee

*Ping Pong is in juni 2021 geplaatst, maar helaas na een jaar vanwege omstandigheden teruggebracht. 

Ping Pong breekt zijn hokje af. Geagiteerd maakt ‘ie er elke dag een zooitje van. De waterbak wordt omgegooid, de handdoek weggegraven. Want Ping Pong wil eruit!

Pijn aan poot

We hebben Ping Pong met een vangkooi gevangen, omdat hij mank liep. Zijn poot was opgezwollen en warm. En op zijn kopje had hij vechtwonden. Het leven op straat valt niet mee als ongecastreerde kater. Dan moet je vechten voor je natje en je droogje, en voor je eigen territorium. Maar nu bij ons, is hij helemaal tot rust gekomen. Ja, tenzij hij dus in dat hokje moet zitten: want daar heeft Ping een hekel aan.

Lieverd die erg graag eet

Zijn poot genas met een kuurtje medicatie al snel. En hij mocht door naar de losloopkamer. Poe hey… dat is al veel beter voor deze vrije jongen. Want lekker loslopen en in de kattenren rollebollen, daar geniet hij van.

Onze Ping is dol op eten. Hij heeft op straat veel honger gehad, dus hij is zelfs gefixeerd op eten. Alles moet op en wel in een no-time. Pas op met wat je laat liggen thuis, op het aanrecht of elders, want met deze jongen in de buurt is het hap-slik-weg.

Deze kater is hij de liefde zelf. Hij wil graag kroelen en geknuffeld worden. Oppakken vindt hij prima en mensen gewoon lief. Deze kater houdt ook erg van een valeriaankussentje. Daar kan hij wel de hele dag mee spelen. Lekker je kopje er tegenaan wrijven en de wereld om je heen vergeten. Want dat zou Ping Pong het liefste doen: deze plek heel ver achter zich laten en nooit meer terugkomen.

Ping Pong is ongeveer 5 jaar, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Ping Pong? Vul het formulier onder de foto’s in.

Fotografie © Clara Mazèl

 

 

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Ping Pong is de liefde zelf (5 jr.)