Paco (Miruku) en Nacho (Mikan)

25 november 2023

Vandaag is het al 3 weekjes dat we deze twee schatjes hebben geadopteerd. Het voelt wel alsof ze al langer hier zijn dus had zo moeten zijn.

Met de jongens ging het gelijk goed. Na 2 uurtjes in de aparte kamer begonnen ze al aan de deur te krabben en te miauwen. De deur ging open en sinds die dag nooit meer dicht gegaan. Het ging gelijk goed.

Miruku (zwart/wit) was eenmaal beneden eventjes wel een beetje op zijn hoede maar Mikan (cyper) ging als een speer. Het was wel even spannend hoor, met opeens 2 kittens in huis. Verder gaat het heel goed. Ze houden van knuffelen, kneden en spinnen. Zoals hun moeder, is het eten nooit genoeg en klagen ze altijd als het op is. Stoeipartijen kunnen soms heftig eraan toe gaan maar ze maken het altijd goed door elkaar te wassen en weer samen te kruipen in één mandje.

Miruku is zachtaardig en rustig maar had het meeste lef om gelijk helemaal boven op de krabpaal te klimmen en de kelder in te gaan. Mikan is degene die alle kattenkwaad uithaalt en is de aanstichter van de stoeipartijtjes maar heeft ietjes minder lef. Twee broertjes met twee heel verschillende karakters.

We zijn heel blij met onze kittens en ons huis leeft weer na het verlies van onze 17 jarige poes Chloë.
Oh, en inmiddels hebben we ze nieuwe namen gegeven. Niet dat ze naar luisteren ……. Maar goed: Miruku is nu Paco en Mikan is nu Nacho.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!