Oscar (Oskar)

28 oktober 2023

Hier is de update van Oscar. Hij is nu al 4 weken bij mij in huis. Eerst zou deze oude kater van 19 jaar bij mij komen wonen als tijdelijke logee. Zijn baasje was kortgekeden overleden en was hij nogal verdrietig. Maar al gauw had ik besloten hem te houden en een forever home te geven.

Oscar ging de eerste dag al gauw lekker in de vensterbank voor het raam zitten in het zonnetje. Hij kwam gezellig op schoot, maar moest ook de eerste dagen heel veel slapen en uitrusten. Daarna kwam hij los en ging hij goed eten. En nu tikt deze oude heer ook af en toe tegen een balletje. Hij slaapt s,nachts in zijn eigen mandje, maar komt af en toe ook op bed slapen en gaat dan languit op mijn heup liggen en hard spinnen.

Ik ben blij dat Oscar het naar zijn zin heeft en ik ben blij met hem ! Hij is een hele lieve kater en ondanks zijn nierfalen hoop ik toch dat hij nog een tijdje mee gaat. Bedankt voor de goede zorgen lieve mensen van de dierenambulance-hospitaal en een kopje van een dankbare en blije Oscar!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!