Oscar (Magnus)

17 juni 2023

Bijna 4 jaar geleden heb ik bij jullie kater Magnus opgehaald. Nu bijna 4 jaar verder is het een goed moment om jullie te vertellen hoe het met hem gaat. Magnus was een ongecastreerde buitenkater met flinke vechtwonden die jullie behandeld hebben. Hij had niet veel op met mensen, hij was schuw en kon flink uithalen en bijten.

Ik heb hem thuis een andere naam gegeven, Magnus heet nu Oscar. Oscar heeft één keer uitgehaald – in week 1 – en daarna nooit meer. Met geduld en heel veel aandacht (en snoepjes) is Oscar nu helemaal huiskater en zelfs schootkat geworden. Oscar is een vriendelijke, aanhankelijke kater die graag speelt en op schoot hangt. Hij heeft zich zelfs over het jonge buurkatertje ontfermd, ze zijn goede vriendjes geworden.

Magnus/Oscar heeft een wat “raar loopje” zag ik al snel, en bij de dierenarts bleek dat er iets met zijn onderrug/heupen niet helemaal goed zit. Mogelijk is hij ooit aangereden geweest of zoiets en is dat toen niet goed genezen. De onderrug is gevoelig gebleven; Oscar kan niet goed klimmen en ook met springen heeft hij moeite. Verder gaat het hartstikke goed met hem! Ik heb een paar foto’s van Oscar bijgesloten, zodat jullie kunnen zien dat hij goed terecht gekomen is.

Hartelijk dank voor de goede zorgen voor Oscar!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!