Voorlichtingslessen

Op het gebied van educatie en voorlichting zijn wij ook actief. Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. geeft bijvoorbeeld voorlichtingslessen bij basisscholen, de naschoolse opvang of clubs. Op aanvraag kunnen wij langskomen met een ambulance. Tijdens ons bezoek laten we de dierenambulance van binnen en van buiten zien en vertellen we wat wij allemaal doen en meemaken. Natuurlijk kunnen er ook vragen worden gesteld.

Rondleidingen

Het is ook mogelijk om met een klas, een verenging of andere groep ons dierenhospitaal en ambulancepost te bezoeken. Wij geven dan een presentatie en laten in het hospitaal en bij de ambulances zien wat we doen.

Het bezoek met de dierenambulance op uw locatie en een rondleiding duren ongeveer een uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een donatie voor de dieren is natuurlijk altijd welkom!

Evenementen

Ook komen wij graag langs op evenementen en open dagen met een voorlichtingsstand. Onze vrijwilligers vertellen graag over het werk dat wij voor de dieren doen.

Spreekbeurten

Wil je een spreekbeurt houden over de dierenambulance? Wij hebben een informatie die je kunt gebruiken. Ook komen we graag voor, tijdens of na de spreekbeurt langs op school met de dierenambulance.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie, wilt u dat wij u langskomen of bent u geïnteresseerd in een rondleiding of wil je een spreekbeurt houden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen!

strepenklein