Ona 10 jaar!

1 juni 2022

Het is altijd leuk om terug te horen van dieren die bij ons geadopteerd zijn. Meestal krijgen we een update na een aantal maanden en soms nog na een jaar. Dit is voor onze dierverzorging altijd prachtig om te zien. Hard werken loont om het zo maar te zeggen.

Het komt alleen zelden voor dat we terug horen van een dier wat al 10 jaar geleden bij ons is geadopteerd. Deze prachtige dame Ona is het voorbeeld der succesverhalen. En dat dieren zelfs met een verschrikkelijke start een prachtig leven kunnen genieten.

Ona werd in 2012 als puppy moederziel alleen gevonden. En of dat nog niet het erg genoeg was zat ze ook nog eens compleet onder de puppyschurft ook wel Demodex of puppymijt genoemd. Na het vinden van de pup heeft niemand zich gemeld als eigenaar, wat ons het idee geeft dat lieve Ona moedwillig was achtergelaten…

Lees verder onder de foto’s.

   

   

Na intensieve medische behandelingen, die Ona volgens onze dierverzorging als de liefste, stoerste pup allemaal braaf onderging is Ona na twee maanden geplaatst bij haar forever home. En forever betekende in dit geval dus echt FOREVER. Kijk maar naar deze prachtige grijze snoet op de onderstaande foto. Lieve Ona wij wensen jou en je baasjes nog wel 10 jaar (of meer) om zo van elkaar te kunnen genieten!


Ona een aantal weken geleden. (2022)

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!