Ollie (Pyro)

16 maart 2019

Met de kleine dondersteen gaat het heel goed…
Ollie (de nieuwe naam van Pyro) is een super sociaal en ondeugend knuffeldier.  De eerste paar dagen heeft Ollie in een apart kamertje gezeten zodat hij goed kon wennen aan zijn nieuwe omgeving en ook de poes waarmee hij zijn nieuwe huisje zou gaan delen kon op deze manier rustig wennen.
Muis (Michelle) had al snel door dat er een klein vriendje in de kamer zat en ging dan ook regelmatig even ruiken bij de deur. Na een aantal dagen mochten ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Dit ging eerst nog wel wat onwennig, maar ging al snel over in spelen. Ollie is een echte doerak; zo probeert hij regelmatig de volledige zak eten uit de keukenla te trekken of een zakje met koekjes uit je handen. Muis kijkt vol bewondering naar zijn doorzettingsvermogen, want Muis is zelf wat minder ondeugend.
Ollie en Muis zijn overdag vaak gezellig samen thuis. Zodra we thuis komen wil Ollie knuffelen, het liefst boven op je. Het maakt overigens niet uit bij wie hij ligt want bezoek is helemaal feest. De sociale Ollie klimt dat van warme schoot naar de volgende warme schoot. We verdelen onze aandacht goed tussen deze twee lieverds en zijn dan ook super blij met de toevoeging van Ollie aan ons huisje.
Met de gezondheid van Ollie gaat het ook goed. Hij loopt wel nog steeds heel scheef en valt regelmatig om of van de bank af, maar leert al wel heel goed klimmen op de grote krabpaal die we in ons huisje hebben staan. Ook laat hij zeker niet over zich heen lopen door Muis en bijt snel van zich af als Muis iets doet wat hij niet helemaal leuk vind. Hopelijk blijft het zo goed gaan met de gezondheid lieve Ollie.
Ik heb een paar foto’s en een filmpje toegevoegd. Met vriendelijke groet, De baasjes van Ollie en Muis

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!