Nova

20 maart 2021

Beste medewerkers van het dierenhospitaal,

Het is vandaag precies een jaar geleden dat wij Nova bij jullie hebben opgehaald. Ze was bij jullie geopereerd aan haar knie en moest nog rustig aan doen.

Nova heeft heel erg haar best gedaan om rustig te doen, maar dat hield ze helaas niet vol. Toen ze inmiddels twee maanden bij ons woonde ging het met haar andere knie mis. Ze moest geopereerd worden. Het arme meisje moest weer in de bench. Deze operatie mislukte en vijf weken later moest ze wéér… Ondanks dat ze als een SuperNova door het huis kan vliegen heeft ze zich heel braaf aan mijn regeltjes weten te houden en is ze volledig hersteld.

Afgelopen zomer mocht ze dan eindelijk echt door het huis rennen en springen. Ze kreeg zelfs een hele hoge krab/ klimpaal. Nova voelt zich helemaal thuis, ze komt zo vaak als het kan gezellig op schoot liggen en vindt het erg leuk om achter kleine speelmuisjes aan te rennen.

Zoals jullie kunnen zien op de foto is ze uiteraard ook dol op dozen. Het liefst bijt ze hier kleine stukjes vanaf, die ze dan uitspuugt. Af en toe probeert ze mij nog uit te dagen en bijt dan in mijn hand. Maar omdat ik daar niet van onder de indruk ben, geeft ze dat al gauw op.

Groetjes van ons en van Nova

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!