Norris (Phantom)

28 augustus 2017

Beste medewerkers van de dierenambulance, 

Het is tijd voor een update!

Phantom is nu ongeveer vier weken bij ons, en het gaat hartstikke goed! Zo goed zelfs, dat we hem een nieuwe naam hebben gegeven, omdat Phantom eigenlijk helemaal niet meer bij hem past. Zijn nieuwe naam is Norris!

Toen we Norris net hadden opgehaald dook hij bij thuiskomst direct onder de kast, maar al binnen een uur begon hij de kamer te verkennen. Dat hadden we niet verwacht! Het is inmiddels een compleet andere kat dan die we zagen toen we hem ophaalden; hij is enorm nieuwsgierig, een enorme knuffelkont en heel erg speels. Zodra hij een balletje of touwtje te pakken heeft, rent hij de hele kamer door! Hij vindt het ook erg leuk om samen te spelen (en wij ook!), dus dat doen we elke dag. Verder ligt hij vaak heerlijk te slapen in een kartonnen doos of in de vensterbank, maar komt hij ook steeds vaker gezellig bij ons op de bank liggen zodat we hem lekker op zijn buikje kunnen kriebelen. 

We zijn ontzettend blij met onze lieve Norris, en we zouden nu al niet meer zonder hem kunnen! Het is net alsof hij al jaren bij ons is.

Groetjes A, R. en Norris

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!