Noodles (Nuna) en Marsmallow (Lynn)

25 november 2022

Nuna heet nu Noodles en Lynn heet nu Marshmallow. Ik houd Danielle op de hoogte van de voortgang van Noodles maar natuurlijk willen we het graag delen met jullie.

Het gaat buitengewoon goed met Noodles (en Marshmallow). We hebben in augustus een kattenren laten plaatsten in de tuin en Noodles klimt zonder problemen naar de hoge plankjes. Ze vindt buiten spelen heerlijk…ook als het geregend heeft.

In huis heeft ze totaal geen last met de trappen, ze rent door het huis als een malle. Marshmallow en Noodles zoeken elkaar constant op. Ze stoeien en spelen samen. Zo leuk.

Noodles is een echte kletskous en rond 14u is ze echt moe en wil ze het liefste in slaap gesust worden. Iedere dinsdagochtend wegen we haar om in de gaten te houden of ze voldoende aankomt. Ik maakte me zorgen omdat ze tot wel 500 gr minder woog dan de statistieken aangeven. Tot ik me na 3 weken realiseerde dat ze een pootje mist. Zo “normaal” is het al in huis.

Ze eet als een tijger en denkt ook vaak dat ze een tijger is. Het enige is dat het ons opvalt dat ze haar voetje van haar rechter voorpootje naar binnen plaatst en dat haar elleboogje dan redelijk ver naar buiten komt. Wellicht neem ik daarvoor nog even contact op.

Verder is ze voor niets en niemand bang en bespringt ze Marsmallow constant om te spelen. Ze doet het supergoed als we in de buurt zijn, maar ze kan ook al een paar uurtjes alleen blijven.

Kortom, ze is enorm welkom bij ons en het gaat supergoed. We zijn heel blij met haar in huis.

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!