Nola en Milly (Yang en Yin)

27 maart 2024

De lieve Nola en Milly (voorheen Yang & Yin) zijn nu al een tijdje in hun warme nieuwe huisje. Ze zijn al behoorlijk uit hun schulp gekropen en lopen al lekker rond in huis. Milly is nog wel angstig voor contact met mensen, maar kan al wel lekker spelen met haar zusje. Achter elkaar aanrennen, met een balletje door de woonkamer stormen en ze komt al heerlijk knorrend naar je toe als je in de keuken het natvoer aan het klaarmaken bent. Zolang het maar niet te dichtbij is, maar ze krijgt van ons alle tijd om rustig te wennen aan contact.

Haar zusje Nola daarentegen is al een heerlijk ondeugende dame, die alles interessant vind. Ze laat graag van zich horen, en komt al lekker bij je liggen knorren als je over haar buikje aait. Het spelen met Milly vind ze geweldig, maar ook vind ze het leuk om de sokken van de baas te stelen en ze overal in het huis achter te laten.

Ze vinden het heerlijk om samen voor het raam te liggen, en lekker naar buiten te kijken en Nola komt je begroeten als je binnen komt.

Ze voelen echt al als onderdeel van het gezin en we genieten ieder moment van de ondeugendheid en soms knulligheid van deze lieverds.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!