Nobel (Marble)

31 mei 2021

Het gaat erg goed met Marble, Marble hebben wij inmiddels de naam Nobel gegeven. Wij vonden deze naam echt mooi bij haar omdat ze zo’n nobel dier is.

De eerste daagjes was het even wennen, onder de kast zitten was heel fijn. Na dag 1 kwam Nobel af en toe wat eten en ging ze netjes op de bak zitten na het eten. Als de vaste gezinsleden thuis zijn is Nobel in haar hummetje en huppelt ze rond, maar nieuwe mensen vindt ze soms nog eng.

Nobel is een ontzettende kroelkip en wordt het liefst over haar buikje geaaid en langs haar oortjes als ze rustig op de bank ligt. Dan draait ze ook het liefst uren ommetjes! Wij zijn erg blij om te zien dat ze steeds meer went, ze is echt een lieverd! Eten en drinken doet ze ook enorm goed en ze hangt regelmatig al in de krabpaal. Waar ook een erg lekker mandje aan vastzit waar Nobel regelmatig te vinden is.

Vooralsnog zijn sommige mensen en dingen wennen en verstopt ze zich zo af en toe nog, maar er is al binnen een week te merken aan Nobel dat ze zich erg thuis voelt!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!