Nieuwjaarswensen voor de dieren

29 december 2020

Meer bewegen, minder geld uitgeven, meer omgaan met familie en vrienden en minder stressen. Heb jij goede voornemens? Wij hebben er heel veel! Al zijn het meer wensen dan voornemens.

We wensen dat we de dieren nog sneller en veiliger kunnen helpen, met nieuwe spullen in de ambulances bijvoorbeeld. We zouden het fantastisch vinden om nieuwe vrijwilligers in te werken tot kundige dierenredders of tot medewerkers van de meldkamer. Natuurlijk gaan we in 2021 ook door met het geven van alle zorg en liefde aan de dieren in ons hospitaal. Waardoor we heel veel dieren aan een warm thuis kunnen helpen.

Het afgelopen jaar hebben we weer duizenden ritten gereden en net zoveel dieren kunnen helpen. We hebben veel zwerfkatten kunnen socialiseren en nieuwe huisjes voor hen gevonden. We hebben gechipte katten bij hun eigen baasjes terug kunnen brengen, héél véél vogels gered van zwerfafval en visgerei, we hebben egeltjes en slangen naar de gespecialiseerde opvang gebracht en zoveel meer. Dat mooie werk willen we blijven doen!

Kun je onze wensen begrijpen en waarderen? Word of blijf dan donateur en help ons dieren helpen!

Namens alle dieren willen wij je enorm bedanken voor je steun het afgelopen jaar. Financieel natuurlijk, maar vooral ook voor de meldingen voor dieren in nood, de enthousiaste reacties op onze acties, het delen van onze oproepen op Facebook. We willen je danken voor het meedenken en voor alle hulp, waardoor plaatsbare dieren sneller een thuis vinden.

Misschien heb je door dat we wat vaker om hulp vragen. We willen dat toch even benoemen, want voorheen was dat anders. Zoals corona voor veel organisaties en voor mensen flink wat narigheid betekent, geldt dat ook voor ons en de dieren. Er komen minder donaties binnen en veel van onze geplande evenementen kunnen niet doorgaan. Wij zijn afhankelijk van donaties en we móeten er dus wel harder aan trekken om ons werk te kunnen blijven doen. Want dieren redden kunnen we alleen samen met jou doen. In deze tijden zijn we extra blij met al je steun. Dank je wel!

Wij wensen je een mooi, gezond, beter en diervriendelijk 2021!

 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!