Nara (Bella)

8 mei 2022

Inmiddels heb ik Nara (voorheen Bella) iets langer dan een maand. Het gaat heel goed! Ze heeft eigenlijk nauwelijks moeten wennen, ik leerde haar meteen kennen als een hele lieve en sociale poes. In het begin heeft ze voorzichtig alle hoekjes van de kamer verkend, maar binnen een half uurtje na aankomst lag ze rustig op schoot. Ze klinkt dan echt als een drone, zo hard kan ze spinnen.

Haar favoriete speelgoed is een hengel met veren, daar krijgt ze geen genoeg van. Ook als er bezoek is laat ze zich graag zien met kopjes en als iemand er wat langer is durft ze best op schoot te komen liggen. ‘s Nachts slaapt ze rustig aan het voeteneinde van mijn bed. Alleen de stofzuiger vindt ze wat spannend, maar dat snap ik wel.

De tweede vaccinatie heeft ze inmiddels gehad en de dierenarts was onder de indruk van het nette dossier :). Verder is alles ook helemaal in orde, haar vacht groeit gelukkig steeds verder terug. Ik heb een foto toegevoegd van een maand geleden en van vandaag: het verschil is goed te zien! Het effect van de sterilisatie is inmiddels ook duidelijk. De eerste weken was ze nog wat apathisch over voer, inmiddels weet ze precies wanneer het etenstijd is en dan laat ze luid en duidelijk van zich horen.

Kortom: het gaat super en we hebben het erg gezellig samen. Ik ben heel blij dat ik haar een nieuw huisje heb kunnen bieden en enorm dankbaar voor alle goede zorg die ze bij de dierenambulance heeft gehad. Ik kan me geen leuker huisdier bedenken. 🙂

links een maandje geleden:

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!