Nacho

8 november 2023

Het gaat super met Nacho! Dat merk je echt. Hij heeft vaak de zoomies (veel heen en weer rennen) heel schattig is dat, vaak doet ie dat met een balletje. Hij houd ook van lekker naar buiten kijken. Het liefst zit ie waar wij zijn. Dus als wij beneden zijn zit ie ook lekker bij ons op de vensterbank, volgens mij is dat zijn favoriete plekje. Ook als wij wat aan het eten zijn komt ie altijd heel dichtbij zitten zelfs op schoot om proberen wat te krijgen maar dat mag hij niet 🤣

Hij wil soms nog wel es happen of slaan maar dat is vaak alleen als we hem te vaak aaien, wij vinden dit typisch “orange cat behavior”. We vinden dit ook helemaal niet erg, het is echt zijn personality.

Hij ligt ook vaak dutjes te doen, heel schattig lekker genieten. Nog een leuk feitje: Laatst deden we een spelletje met vrienden met papier dat we iets moesten tekenen, en dat hadden we even op de grond laten vallen. Nu ging hij daar steeds op zitten heel schattig🤣 Hij gaat soms ook stiekem op de eet tafel zitten en springt soms op het aanrechtblad, hij weet dat het niet mag maar toch probeert ie het vaak haha.

We hebben ook een instagram account gemaakt om daar foto’s op te plaatsen😊 @nachokaasje

We vinden zijn naam hardstikke leuk trouwens dus dat hebben we niet veranderd! Zijn bijnaampjes zijn Nappo, en Poepie😋

Wij zijn zelf ook heel gelukkig met hem, we love him♥️

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!