Munkustrap (Don Julio)

24 maart 2022

Beste voormalig personeel,

Hierbij een update van jullie Don Julio. Heb door het huidige personeel inmiddels de naam Munkustrap gekregen.

Ik ben nu een week in dit nieuwe huis en tot nu toe bevalt het me wel. Het personeel is goed in staat om aan mijn wensen te voldoen, behalve het naar buiten gaan. Er staat en plank voor het kattenluikje en mijn huisgenoot mag daar wel af en toe overheen springen. Pfffff. Schandalig.

Die huisgenoot is een ok. Ik heb vrij snel kennisgemaakt. De 1e 2 dagen (schaam, schaam) heb ik veel gegromd en geblazen, puur uit onzekerheid. Inmiddels eten we gezellig samen in dezelfde ruimte en slapen we op het bed van het grote personeel ‘s-nachts. Wel nog even een tik naar elkaar uitdelen als we onverwacht voor elkaars neus staan, maar als we elkaar aan zien komen is het even neusje-neusje.

Speeltjes vollop aanwezig, vooral een bewegend rood lichtje is zeer interessant. Ik plas en poep 1x per dag op de kattenbak (note personeel, dat denken we, we vinden nergens anders iets). In de loop van deze week komt er een grotere klim/krabpaal, dus joepie!

Eten is goed, mag wel wat meer maar dat gaat komen. Ik ben gewogen en ben ruim 3,5 kilo dus ze gaan nu uit van een 4 kilo kat. Af en toe een paar kattensnoepjes.

Ik mag nog niet weten waar we 28 maart heen gaan, schijnt met een prikje te maken te hebben, nou ja ik zie wel. Ik knuffel als een gek en lig soms ook heerlijk even op schoot of liever hoger in de armen, maar dan kan het personeel geen tv kijken.

Kortom, wat mij betreft prima huis.

Poot van Munkustrap
(voorheen Don Julio)

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!