Mr. Mistoffelees (Vic) – update na 1 jaar

6 juli 2020

Hallo allemaal,

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat Vic en zijn broertjes en zusjes zijn geboren. Onze Mr. Mistoffelees heeft zich zo fantastisch ontwikkeld! Het leek ons mooi om toch nog even een korte update met foto’s te geven.

Zijn niezen is eigenlijk helemaal verdwenen en zijn tranende oogjes zijn ook heel veel minder. Hij is gezond en fit. Hij rent graag door huis, speelt graag met alle mogelijke dingen (ook dingen die daar niet voor bedoeld zijn…), vindt het super leuk om samen spelen en ook met water spelen is een van zijn favoriete bezigheden. Oh, en eten? Dat is ook geen probleem want hij lust alles. Dus de afwas verdwijnt direct in de vaatwasser.

Verder is hij onwijs ondeugend, erg slim, heel erg lief en knuffelig. Het liefste ligt hij helemaal ingepakt in een warme deken of lekker dicht tegen een van ons aan. Zijn bijnaam is Knorretje omdat hij zo veel geluid maakt als hij spint. Als hij lekker bij je ligt dan laat hij dat direct duidelijk horen!

We maken zoveel mooie dingen met hem mee. Zeker in deze corona crisis is het fijn om dieren om je heen te hebben. Ook samen met onze andere kat en parkiet gaat het helemaal goed. Mistoffelees is echt een geweldige kat!

Super bedankt voor alles wat jullie voor deze kat gedaan hebben!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!