Mo (Derk)

24 december 2017

Hallo allemaal!

Jullie kennen mij misschien nog als Derk, maar inmiddels heet ik Mo. Verder ben ik nog gewoon ik hoor, lief en stoer en een beetje voorzichtig.

Je leest hier altijd dat iedereen maar rondloopt in hun nieuwe huis alsof ze er al jaren wonen, nou, bij mij was dat niet zo! De eerste twee dagen heb ik in het washok gewoond. Dat klinkt best dramatisch, maar mijn eten en water stonden daar en de bak en een lekker bedje, en zo hoefde ik er niet uit als ik dat niet wilde.

Maar na een tijdje wilde ik dat best wel! Dus zat ik na een paar dagen lekker beneden, eerst nog alleen als de groten er waren, maar na een tijdje ook als de kleinen er waren. Die zijn ook lief, maar wel druk (en tussen ons gezegd en gezwegen ook een beetje onhandig). Maar ze bedoelen het goed, ze geven me graag eten en aaien en borstelen kunnen ze ook heel lekker, dus stiekem vind ik ze al best heel lief.

En wat ik ook heel fijn vind: ik heb een mooi groot balkon! Er zit een kattenluikje in, maar dat durf ik eigenlijk alleen te gebruiken als het al een eindje open staat. Liever ga ik gewoon door de deur als die openstaat. Nou, ik ga weer even met de autootjes spelen, nog zoiets leuks hier! Tot ziens!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!