Mithril

11 september 2023

Hallo allen,

Het gaat goed met Mithril. Mithril heet nog steeds Mithril. We konden een naam die ze zo verdiend heeft niet van haar afnemen. Mithril hoort bij haar en haar verhaal.

Ze is heel grappig, heel energiek, en soms wat hyper. Spelen is voor haar hét tijdverdrijf. Ze is nog steeds bezig te ontdekken wat dit huis allemaal biedt voor haar en ze is in staat om altijd ergens iets nieuws te vinden. In dozen, op de kledingkast in een mand in de werkkamer, onder het bed, in een papieren tas van thuisbezorgd…. Het kan allemaal.

Op dit moment zijn er veel vliegjes in het huis vanwege het weer, wat betekent dat ze met veel kabaal het huis doorvliegt en weinig oog heeft voor iets anders. We zijn onlangs 2 x in de nacht wakker geworden van vallende objecten, het was kennelijk een drukke nacht voor Mithril. Ook het balkon is interessant, vliegjes, plantjes en door een spleet kijken wat er allemaal voorbij komt. We hebben meteen een net aangeschaft en geïnstalleerd zodat ze er niet afvliegt. De snelheid waarmee ze door het huis rent of achter een veer aangaat en de stunts die ze dan uithaalt, zeggen mij dat het niet moeilijk voor te stellen is dat ze ergens naar beneden is gevallen. Dus wij zijn super voorzichtig.

Regelmatig staan we met bewondering te kijken naar haar en denken aan wat jullie allemaal gedaan hebben voor haar nadat jullie haar gevonden hebben. Het is heel bijzonder en een groot geschenk. Nu is ze bij ons en mogen wij van haar genieten. En ik hoop zij ook van ons.

Jullie krijgen vast de groeten van haar.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!