Misty (Mystique) en Raven (Midnight)

9 november 2023

Onze lieve Misty (heette voorheen Mystique) en Raven (heette voorheen Midnight) doen het ontzettend goed bij ons thuis. Ze zijn heel erg speels, verknocht aan alle leden van ons gezin en groeien heel goed. Raven was een stuk kleiner dan Misty toen ze bij ons kwamen wonen, maar ondertussen is zij zo veel gegroeid dat we soms even goed moeten kijken wie wie is.

Ze hebben meerdere mandjes door het huis en slapen daar graag in. Het speeltje dat ze mee hebben gekregen van de dierenambulance is nog altijd favoriet, ze komen vaak aan ons vragen of we met ze willen spelen en gaan dan altijd bij dát speeltje zitten. De kamer waarin wij hen hebben laten wennen is nog steeds hun lievelingsplek in huis, maar ze zoeken ons ook heel graag op. Ze slapen graag bij ons op schoot en dat is ontzettend lief en gezellig.

We merken dat Misty de raddraaier van het stel is. Vooral wanneer er eten in het spel is, wil zij nog wel eens ondeugende dingen doen. Op het aanrecht springen (en de pannen uitlikken) of over de eettafel hollen als we net gegeten hebben bijvoorbeeld. Raven is dan weer de dapperste van de twee: als er iets is dat spannend of eng is gaat Raven al heel snel op onderzoek uit, terwijl Misty toch liever even een verstopplekje zoekt.

Afgelopen weekend hebben ze tijdens het spelen een nieuwe skill ontdekt: met een dikke staart op elkaar reageren en zijwaarts ‘dartelen’ tijdens het spelen. Dat ziet er heel grappig uit 🙂 Al snel gaan ze elkaar daarna weer wassen, want je moet natuurlijk wel goed voor elkaar zorgen.

We zijn allemaal heel dol op ze! Het zijn twee ontzettend lieve, leuke en sociale katjes en het is geweldig om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Ze zijn niet meer bij ons weg te denken en volgens ons is dat heel wederzijds <3

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!