Mister Bean van der M., aka Beanie

17 oktober 2022

Wat een lief mannetje is Beanie. Ik heb kattenbak, eten en drinken in de logeerkamer gezet en hij verdween onder het bed. Ik heb hem rustig laten zitten en op een gegeven moment heb ik hem geroepen en kwam hij er voorzichtig aangeslopen. Hij ging meteen met zijn koppie tegen mijn been en bleef lekker liggen. Later kwam hij nog op schoot en ook op de grond tegen mijn voet aan.

Mijn man kwam nog even binnen maar zo’n lange man was toch een beetje te eng dus toch maar snel onder het bed.😸Ik ben heel blij met het ventje en hoop dat we heel lang bij elkaar zullen wonen. Wordt heel gezellig. Dank voor de sympathieke opvang en de tijd die jij ervoor hebt genomen Nancy. Ik ben een digibeet maar ga proberen wat foto’s bij te voegen.

Hartelijke groet,

Ps ik vind Beanie een leuke naam die goed bij hem past. Hij heet dus Mister Bean van der Mark, roepnaam Beanie.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!