Minnie

23 januari 2021

Minnie is nu 4 weken bij mij. Paar dagen heb ik haar in een ruime kamer tot rust laten komen. Al vrij snel had ik het gevoel dat ze nieuwsgierig, maar zich zeker op haar gemak voelde. Meteen haar kapje afgedaan om te kijken of ze ging krabben. Dat deed ze niet. Al snel ging ze op onderzoek in m’n huis en onzeker kennis gemaakt met m’n andere 4 katten en 2 hondjes. Die accepteerden haar direct. Goede vibe dus.

En twee weken later… liep ze zelfverzekerd rond en sliep ze in diverse kamers bij de katten/ honden. Rond 20.00 uur gaat ze weer naar haar vertrouwde eigen kamer, maar ‘s nachts ligt ze tegen mij aan.

Eten doet ze heel goed. Als ik met haar medicijnendoosje rammel…komt ze aangestormd & weet ze dat het pillentijd is.. 😃 Buiten in de kattenren vindt ze ook fijn, alhoewel ze het binnen warmer vindt op dit moment.

Sinds ca. 2 weken heeft ze geen kapje meer om, behalve als ik lang weg ben.. Dan doe ik ‘m voor de zekerheid nog om. Ze is dan beledigd en gaat dan onder het bed zitten. Als ze haar zin niet krijgt..dan gaat ze op een speciale manier miauwen.

Ze vindt het ook leuk te rennen achter 1 van m’n andere jonge katten. Ze daagt ze uit. Goede match.

Kortom: ze hoort bij de familie en we hebben het gevoel alsof ze hier al maanden is! We zijn volledig verliefd op haar geworden…

Groetjes van ons en van Minnie

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!