Mila (Melany)

15 februari 2024

Melany gaat nu door het leven als Mila en ze luistert al helemaal goed naar haar nieuwe naam. Ik had me helemaal voorbereid op een angstige poes de eerste dagen maar daar was helemaal niks van te merken. Ze kwam zo rustig binnen en was ontspannen en tevreden.
Zoals je op de video kon zien gaf ze allemaal kopjes en voelde het echt als dankje dat we haar een gouden mand hebben gegeven.

Op dag twee is ze al langzaam het huis gaan verkennen en kwam ze al lekker slapen op de bank in de woonkamer. En inmiddels rent ze rondjes door het hele huis en houdt ze het meest van de kattentunnel.

Het was nog onbekend of ze gesteriliseerd was maar sinds een klein weekje vertoond ze de eerste tekenen van een krolse kat (steeds laag aan de grond met haar achterkant omhoog) dus we gaan een afspraak maken bij jullie arts aan de Javastraat om haar te laten helpen.

Ze maakt het verder echt heel goed, eet goed, ging gelijk goed op de bak. Mijn dochter is lekker energiek dus soms vindt ze dat nog spannend maar ze krabbelt haar niet. Dus dat is echt al goed om te zien.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!