Mikko ging zelf op zoek..

 In Asieldieren

Mikko woonde al een tijdje op straat en kreeg eten van een meneer in de buurt. We werden gebeld om Mikko op te halen, om hem na te kijken en te castreren. Bij ons gedroeg hij zich erg ongelukkig, dus hebben we hem weer teruggeplaatst. Deze kater leek het buitenleven te prefereren en er werd natuurlijk goed voor hem gezorgd.

Maar de afgelopen maanden wilde Mikko ineens het huis in. De meneer heeft nog geprobeerd of dat mogelijk was. Maar thuis woonden al twee katten en die vonden dat helemaal niet leuk. Mikko is namelijk een dominante kater en wilde het huis voor zich alleen hebben. Maar dat ging natuurlijk niet, want die andere katten woonden er echt het eerst.

We hebben hem weer opgehaald. Hij was zo duidelijk op zoek naar een warm thuis. En dat gaan wij nu samen met hem zoeken. Mikko vindt het wel ok bij ons, soms moet ‘ie nog een beetje aan de drukte wennen. Hij heeft natuurlijk best een tijdje buiten gewoond. Maar hij is gewoon vriendelijk en je mag hem aaien. Hij geeft dan lieve kopjes terug en vlijt zich tegen je benen. Mikko is een lieve jonge kater, die graag contact maakt en gewoon een fijn thuis moet krijgen.

We zoeken een huis met tuin voor hem. Hij heeft lekker de ruimte nodig. Hij wil het kattenrijk voor zich alleen. Kinderen vanaf 12 jaar. Mikko is gecastreerd, ingeënt en gechipt en ongeveer 3 jaar.

Wilt u kennismaken met Mikko? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Clara Mazèl

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS MIKKO HELPEN!

Recent Posts