Mia (Zanna)

29 november 2023

Het gaat heel goed met… Mia! Dat is haar nieuwe naam. We kunnen ons het huis haast niet meer voorstellen zonder deze lieverd.

Ze was vanaf dag één al heel goed van vertrouwen. Langzaamaan hebben we haar het huis laten ontdekken en ze heeft overal al haar favoriete plekjes uitgekozen. Het is een onwijs lieve poes: ze praat graag tegen ons, komt altijd even langs voor een knuffel en rent sporadisch achter een hengeltje of balletje aan.

Als we wakker worden en vlak voor het naar bed gaan heeft ze meestal even een speelkwartier en verstopt ze zich het liefst achter een deur om dan opeens tevoorschijn te schieten. Heel schattig! Dit rennen en spelen begon ze pas na een week te doen, en zien we als een teken dat ze zich steeds meer op d’r gemak voelt.

In de eerste twee weken heeft ze helaas wel last gehad van ontstoken ogen, maar dankzij druppeltjes van de dierenarts is dat nu weer over. Tussendoor hebben we inderdaad nog wat contact met Sarah, omdat Mia onze eerste kat is. We zijn echt onwijs blij met deze ondersteuning en willen jullie nogmaals bedanken voor deze supermatch!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!