Meeuw in net

13 juni 2024

Op 3 juni ontvingen we een telefoontje vanaf de Van Slingelandtstraat in Den Haag. De melder ging met een dakdekker het dak op en zag per toeval een meeuw vast zitten in een net. Chauffeurs Liam en Lizzy waren in de buurt en gingen er snel naartoe.

Het losmaken van de vogel was gelukkig niet moeilijk. Wat een geluk dat deze meeuw gezien werd doordat er mensen het dak op gingen! En wat goed dat die mensen ons hebben gebeld om te komen helpen. Zonder de ogen en de oren van alle melders in onze omgeving kunnen wij de dieren in nood natuurlijk niet helpen.

Erg dankbaar leek de meeuw niet. Hij was behoorlijk fel. Dat is een goed teken, want als een dier zoveel praatjes heeft, dan is hij er waarschijnlijk niet zo slecht aan toe. En inderdaad, na een grondige check door onze chauffeurs bleek de meeuw niet gewond. Hij mocht weer vrolijk (of mopperend) verder vliegen.

In deze periode broeden de meeuwen overal op de daken in onze regio. Het kan goed zijn dat deze meeuw snel weer terug wilde naar zijn broedplekje.

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!