Maggy is mega schattig! (3 maanden)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Maggy is mega schattig! (3 maanden)

Maggy is mega schattig! (3 maanden)

14 november 2022

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja
  • Kinderen: 6+
  • Huis met tuin of appartement met afgesloten balkon
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Kleine Maggy werd gevonden tussen een stapel pallets. Had ze zich daar verstopt? We weten het niet, ze was in ieder geval uitgedroogd en ondervoed. De kleine meid moest gauw naar ons hospitaal gebracht worden om verzorgd te worden.

Disneyland bellen?

Maggy kreeg bij ons lekker eten, met kleine beetjes tegelijk om haar darmen niet te overbelasten. Met extra water voor de hydratatie. Ze knapte gelukkig al gauw op. Maggy was, ondanks haar tijd op straat, helemaal niet bang voor ons en vond het hartstikke gezellig om met ons te knuffelen en een spelletje te doen. Ze ziet er ook nog eens mega schattig en grappig uit met de bijzondere tekening op haar koppie. Wij vroegen ons zelfs af of ze wel een echte kat was, of dat we misschien Disneyland moesten bellen om te vragen of er een Disney figuurtje zoek was 😊

Nog lang en gelukkig

Maggy blijkt toch een echte kat te zijn, en ze mag nu op zoek naar een huisje met lieve mensen die lekker veel tijd hebben om met haar te knuffelen en te spelen. En die haar willen helpen om haar nieuwe huis op een veilige manier te ontdekken. Maggy is nog een kitten, dus ze zal in huis alles willen besnuffelen, overal aan krabbelen en knabbelen. Zo ontdekken kittens de nieuwe wereld om zich heen.

Maggy kan niet wachten om haar nieuwe huis te gaan ontdekken! Wij hopen dat we straks in Disney stijl kunnen zeggen ‘en ze leefde nog lang en gelukkig, in haar eigen kasteel’  ..

Castratie/ sterilisatie

Dit vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren/ castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je Maggy tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Maggy is 3 maanden oud, gevaccineerd en gechipt. Vanwege haar jonge leeftijd is ze nog niet gesteriliseerd.
Wil je kennis maken met Maggy? Vul dan het onderstaande formulier in.
Fotografie © Clara Mazel

Dit dier is al geadopteerd!