Pim (Maci)

16 juli 2021

Een kleine update over Maci die we nu Pim noemen? Dat kan hoor.

Het gaat hartstikke goed. In het begin was Pim nog een beetje verlegen, maar dat is nu wel voorbij. Hij is echt overal in geïnteresseerd en komt vaak kijken wat je aan het doen bent. Als hij aantekeningen kon maken dan zou hij dat doen, zo ziet het eruit. En als we lezen of tv kijken, komt hij er ook gezellig bij, valt in slaap en ligt dan lekker te snurken.

Een paar keer per dag gaat hij los op speeltjes of wat er maar ligt te slingeren en rond geknikkerd kan worden. Of we horen ergens in huis zijn strijdkreet waarna er over trappen en door gangen wordt geracet. Hoe wild hij ook kan spelen, hij is wel heel voorzichtig met onze handen en voeten. Hij mag nog wel eens een liefdesbeetje geven, maar die zijn altijd heel zacht.
De konijnen (die in de achterkamer staan) vindt hij heel eigenaardig en een beetje eng. Dat vinden de konijnen ook van Pim trouwens. Maar ze beginnen elkaar al iets beter te kennen.

We hebben hem nog niet naar buiten gelaten want de tuin is nog niet helemaal Pimproof. Maar binnenkort gaan we het voorzichtig proberen. Het is een gezellig, makkelijk katje. Nieuwsgierig, slim en ondernemend. Hij heeft ons al helemaal om zijn grappige staart gewonden.

Dankjulliewel voor al het goede werk voor deze lieverd en alle andere dieren.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!