Lulu

5 februari 2024

Zoals jullie al verwachtten was wennen voor Lulu geen probleem. Ze heeft 2 dagen in de logeerkamer doorgebracht en daarna hebben we de deur opengezet zodat ze op ontdekkingsreis door het huis kan.

Bij aankomst hier in ons huis heeft het nog geen 5 minuten geduurd en ze begon al te knuffelen. Ook eten, drinken en netjes alles in de kattenbak doen ging meteen goed. We merkten al snel dat ze het gezelliger vindt als er meer mensen in de logeerkamer kwamen kijken. Dus zondagochtend hebben we de deur opengezet en al gauw ging ze in de hal kijken en naar de slaapkamer ernaast. Ook de trap ging vlot en met nog geen 10 minuten zat ze beneden en daar….. Daar hebben we tuindeuren – dus grote ramen – en heel veel vogeltjes in de tuin. Plus een heel klein muisje dat ook geniet van het vogelvoer. En dat is toch een partij interessant 😊 Ook heeft ze al kennis gemaakt met een kat hier uit de buurt, zie foto. We hebben geen idee wat ze vertelt, maar ze mauwt erbij als deze kat komt buurten. We zijn heel benieuwd wat dat tzt wordt, als Lulu naar buiten gaat.

Verder is Lulu een echte knuffel fan en slaapt ze graag op de bank, lekker op haar eigen kleedje. Dat wil zeggen, zij vindt het nu haar kleed. Lekker wollig en groot. Als wij erop gaan zitten gaat ze voor je zitten en kijkt ze je aan tot je plaats maakt.
We hebben ook een leuke kattenmand gekocht, maar de eenvoudige mand die er toevallig naast staat vindt ze veel leuker.

Een paar keer per dag heeft ze haar gekke 5 minuten. Dan gaat ze als een speer door de kamer, rennen spelen en springen naar speelgoed muisjes. Echt hilarisch en daarna gaat ze languit liggen. Slapen doet ze bij Helena, dat vindt ze reuze gezellig en dan – zodra het licht wordt – even heerlijk naar buiten kijken voordat het ontbijt komt.

Het enige wat ze nog een beetje vreemd vindt is onze robot stofzuiger. Ze is er niet meer bang voor maar ze blijft alert als de robot door het huis gaat.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!