Lucy

28 december 2022

Goedemorgen! Sinds zondag 11 december jl. is Lucy bij ons komen wonen. Graag vertellen wij jullie hoe deze 1e week bij ons is gegaan, daar kunnen we kort over zijn: SUPER!

De 1e paar dagen hebben we haar op één kamer gehouden, afgewisseld van elkaar hebben we lekker veel tijd met Lucy doorgebracht. Lucy vindt alle aandacht heerlijk! Van spelen kan ze geen genoeg krijgen maar ook als we rustig bij haar gaan zitten werken of gamen kruipt ze meteen bij ons. Al bij de eerste de beste aai die we haar geven begint ze te spinnen!

Al na twee dagen merkte we dat Lucy nieuwsgierig reageerde zodra de deur van ‘haar’ kamer open ging. We hebben de deur lekker open gelaten en zo kon ze de volgende ruimtes gaan ontdekken (gang en kinderkamers). Het ontdekken doet ze het liefst met één van ons erbij want de geluiden die ze hoort vond/vindt ze nog wel spannend.

Afgelopen weekend hebben we haar ook met de woonkamer (incl. Kerstboom laten kennismaken. Nou dat was helemaal een feest want nu kan ze zelf kiezen om bij ons te komen zitten en dat doet ze heel veel. Zodra we in de avond lekker TV gaan kijken is Lucy meteen van de partij en kiest ze een schoot uit of wisselt lekker af tussen ons zodat ze extra geaaid wordt. Én de
Kerstboom staat. (nog) 😉

Eten, drinken naar de bak gaan alles gaat goed! De speeltjes die we voor haar hebben gekocht zijn favoriet. We merken dat Lucy zich steeds meer op haar gemak gaat voelen en dat ze ook al een beetje ondeugend wordt. Als we al koffie bij haar in de buurt willen drinken moeten we het kopje van haar weg houden want daar wil ze ook wel van proberen! Ook de koortjes van de luxaflex zijn favoriet en drinken uit de waterbak van de Kerstboom ook.

Overdag slaapt Lucy graag waar één van ons is (zie de foto’s waarbij het bureau waaraan gewerkt wordt favoriet is) in de nacht houden we haar lekker op ‘haar’ kamer en slaapt ze heerlijk in haar mandje met eigen handdoek!

Komende week staat de wormenpil op de planning dus gaan we kijken of we die kunnen verstoppen in haar eten en of ze daarin trapt of niet 😉 Met Kerst zal Lucy ook kennismaken met andere mensen dan ons gezin, alle vertrouwen in dat dat soepel gaat en dat ze dat alleen maar gezellig vindt.

Kortom: we zijn helemaal in de wolken met Lucy en we denken dat zij dat ook is met ons. Ze hoort gewoon helemaal bij ons gezin en het lijkt alsof ze hier al langer is dan één week.

We houden jullie op de hoogte! Voor nu hele fijne en gezellige Feestdagen toegewenst!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!