Loslopende hond

8 december 2022

Sommige meldingen komen via de politie bij ons binnen. In dit geval hadden zij een loslopende hond gevonden en de eigenaar was nergens te bekennen.  

De hond was gechipt, maar stond in het buitenland geregistreerd, waardoor we de eigenaar moeilijk konden achterhalen. We hebben dit de laatste maand meerdere keren meegemaakt. Dit soort situaties zijn altijd lastig. De hond heeft dan wel een baas, maar wij kunnen hem niet bereiken. 

Gelukkig was het baasje zelf ook op zoek naar zijn hond. Een voorbijganger had hem in paniek zien zoeken en hielp hem door ons op te bellen! De eigenaar van de hond bleek pas een week in Nederland te wonen. Hij kwam uit Portugal en had zijn hond meegenomen. In Portugal liep zijn hond altijd zonder riem, maar in Den Haag kan dit natuurlijk niet.  

De hond is weer herenigd met zijn baasje. Een goed einde en een goede les! 

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!