Lola (Jillz)

12 september 2018

Met Lola (Jillz nieuwe naam) gaat het goed! In het begin moest ze erg wennen en liet ze zichzelf maar weinig zien…

De eerste week bracht ze veel door onder de plinten van de keuken, ze had snel ontdekt dat aan de zijkanten geen plinten zaten, dus kon ze daar lekker verstoppertje spelen. Na een aantal dagen verstopte ze zich minder en kwam ze steeds dichter naar mij toe. Het duurde een paar dagen voordat ik haar kon aaien, maar vervolgens genoot ze hier ruimschoots van.

Ook geniet ze van het spelen, alle speeltjes liggen vrijwel altijd in haar buurt en ze valt regelmatig in slaap met een (speelgoed)muisje tussen haar voorpootjes.

Van begin af aan heb ik haar dagelijks “geruild” met Wesley van ruimte, zodat ze snel het hele huis goed kende en kon wennen aan de geur van Wesley.

Ik vind het lang duren voordat ze zich normaal gedraagt naar mij en andere mensen, maar iedere dag gaat dit steeds een beetje beter. Ze lijkt beter met soortgenoten overweg te kunnen. Van begin af aan is ze gek op Wesley. Helaas is de liefde niet geheel wederzijds, maar hij lijkt haar steeds beter te tolereren.

Vandaag zijn ze voor het eerst echt de hele dag samen en dit lijkt prima te gaan. Ze wordt nog regelmatig weggejaagd door Wesley, maar madam kan goed van zich afbijten!

Dus Lola krijgen jullie niet meer terug, ze heeft hier een uitstekend forever home gevonden!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!