Lizzi

30 mei 2022

Op 7 mei hebben wij Lizzi geadopteerd. Vanaf het moment dat we haar zagen bij jullie in de kattenkamer waren we al helemaal weg van haar. Ze werd door jullie de liefste kat van de wereld genoemd en dat bleek inderdaad zo te zijn…. Lizzi is lang bij jullie geweest en een hele medische geschiedenis achter de rug. Ze heeft een chronische darmziekte, maar toen ze bij jullie weg ging was haar ontlasting en haar algemene welbevinden gelukkig alweer een tijdje goed. Tot op heden is dat trouwens nog steeds zo.

Even terug naar 7 mei. Toen we met Lizzi thuis kwamen hebben we haar even op de gang laten wennen, dat ging heel snel, vervolgens de deur opengezet en ze liep voorzichtig de huiskamer in. Uiteindelijk heeft ze maar een klein uurtje onder de bank gezeten voor ze de kamer ging verkennen. Als we haar riepen kwam ze naar ons toe en eigenlijk is ze sinds die dag steeds heel aanhankelijk. Ze komt vaak op schoot liggen, haar poten in onze nek, soms ligt ze naast ons en tikt ons dan aan met haar pootje, zo van: “heh hier ben ik en ik ben graag bij jullie”. Als er mensen op bezoek komen worden ze meteen uitgebreid door Lizzi begroet, wat iedereen heel erg leuk vindt. Haar lievelingsplek is de bank. Het eten drinken en naar de kattenbak gaan gaat goed.

Ook speelt ze nog steeds graag, vooral s-morgens dat is echt haar actiefste speeluurtje. Haar favoriete speelgoed bij jullie was de rondvliegende vlinder, die hebben we ook voor haar aangeschaft. Ook speelt ze graag met een hengel met veertjes of rent achter een speelgoedmuis van sisaltouw aan, die ze zelf wegschopt. Het is in deze 3 weken 2 dagen voorgekomen dat ze weinig eetlust had en eigenlijk een hele dag sliep…Ik denk dat dan haar darmontsteking weer even opspeelt…de dag erna is alles weer goed. We houden haar goed in de gaten. We zijn blij dat ze bij ons is. Met Lizzi is veel liefde ons huis binnengekomen en niks is fijner dan op de bank zitten en dan knuffelen met Lizzi die haar pootjes in je nek legt….

Nogmaals heel hartelijk dank voor de goede zorgen bij jullie in het hospitaal!!!
groetjes

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!