Lilo (Peppie)
  1. Home
  2.  » 
  3. Hoe gaat het met
  4.  » Lilo (Peppie)

Lilo (Peppie)

22 augustus 2021

Het leek mij wel leuk om te laten weten hoe het nu met Peppie de pyrrhura (die nu Lilo heet) gaat. Ze is nu twee daagjes bij ons en is helemaal gek op de pyrrhura Lola die wij al hadden, ze kunnen het samen al erg goed vinden. Ook zoekt Lilo ons al op en komt ze bij ons zitten en mogen wij haar heel soms al een beetje kroelen. Het is wel een echte deugniet Lilo houd van slopen en ontdekt alles maar al te graag. Vanmiddag is Lilo meegegaan onder de douche dit was nog wel spannend maar met zusje Lola durft Lilo samen een heleboel. Volgende week komen we er achter of Lilo een dame of heer is.

In de loop van volgende week kom ik de kooi die wij tijdelijk van jullie te leen hadden terug brengen. Ook ga ik hier even al het vogelspeelgoed uitzoeken want wij hebben gewoon veeeel te veel, zouden wij jullie met speeltjes die wij niet gebruiken blij kunnen maken?

Bijgevoegd nog foto’s van het prachtige stel! Lieve groetjes…

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.